Lankydamiesi dani.lt , bei naudodamiesi juose prieinamomis elektroninėmis paslaugomis, jūs sutinkate su toliau pateikiamomis įmonės privatumo politikos sąlygomis. Jeigu su jomis nesutinkate, prašome, nesinaudoti dani.lt puslapiu.

Asmeniniai duomenys

Dani.lt privatumo politikoje asmeniniai duomenys suprantami kaip duomenys (vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas bei telefono numeris) priklausantys dani.lt interneto puslapio naudotojams, kurie juos palieka pildydami registracijos formas. Dani.lt prisiima atsakomybę už šių asmeninių duomenų saugumą ir konfidencialumą bei imasi visų priemonių, kad šie duomenys būtų tinkamai apsaugoti.

Dani.lt gali naudoti vartotojo IP adresą, tai daroma siekiant identifikuoti vartotoją ir išsaugoti jo naršymo istoriją. Ši informacija yra būtina statistinės informacijos apie puslapių lankomumą surinkimui ir analizei.

Dani.lt turi teisę siųsti reklaminio pobūdžio pranešimus vartotojams tik tuo atveju, kai vartotojas pildydamas elektroninę užklausos formą sutiko gauti dani.lt naujienas arba užpildė naujienų prenumeratos formą. Vartotojai gali bet kada atsisakyti šių pranešimų, paspausdami nuorodą „Atsisakyti“, esančią kiekviename dani.lt siunčiamame elektroniniame pranešime.

Jūs galite gauti informaciją apie „dani.lt tvarkomus jūsų asmeninius duomenis, iš kur ir kokiu būdu asmens duomenys yra surinkti bei kokiu pagrindu tvarkomi. Jeigu duomenys yra neteisingi, neišsamūs arba netikslūs, arba jeigu jie daugiau nėra reikalingi tiems tikslams, kuriems buvo surinkti galite kreiptis į dani.lt su prašymu pataisyti asmens duomenis, sustabdyti jų tvarkymą arba juos sunaikinti. Jeigu asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai galite kreiptis į dani.lt su prašymu ištrinti (sunaikinti) asmeninius duomenis iš mūsų duomenų bazės ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus leidžiant tik jų saugojimą. Jūs turite teisę nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu. Tokiu atveju turite susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu info@dani.lt. Įspėjame, kad ištrynus jūsų asmeninius duomenis iš mūsų duomenų bazės, mūsų paslaugų tiekimas jums gali būti apsunkintas arba tapti neįmanomas.

Nepavykus išspręsti klausimo su dani.lt , vartotojas turi teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, kuri atsakinga už asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų priežiūrą ir kontrolę.

Asmeninių duomenų naudojimas

Dani.lt gali perduoti nuasmenintus vartotojų duomenis (pvz. puslapių lankomumo statistiką) savo partneriams bei kitoms trečiosioms šalims. „Edisoft“ niekada neperduoda asmeninių duomenų trečiosioms šalims be išankstinio vartotojų sutikimo, išskyrus tuos atvejus kai reikia įgyvendinti produkto ar paslaugos užsakymą, kurio prašo vartotojas.

Dani.lt gali perduoti asmeninius duomenis trečiosioms šalims ir tuo atveju jeigu iškyla teisinių ginčų dėl dani.lt interneto puslapių ar elektroninių paslaugų naudojimo. Kompanija taip pat turi teisę susisiekti su vartotoju jeigu reikia patikslinti informaciją, atsakyti į klausimus ar išspręsti vartotojui iškilusią problemą.

Nuorodos į kitus puslapius

Dani.lt interneto puslapiuose gali būti nuorodų į kitus interneto puslapius. Verta atkreipti dėmesį, kad dani.lt neprisiima atsakomybės dėl šių interneto puslapių turinio, jų privatumo politikos bei duomenų, kuriuos gali rinkti šie puslapiai, net jei juose naudojamas dani.lt logotipas. Privatumo politika kituose puslapiuose gali skirtis, todėl kiekvienu atveju rekomenduojame su ja susipažinti.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis dokumentas, kurį interneto puslapis įrašo į vartotojo kompiuterį ar kitą įrenginį, kad padėtų rinkti lankomumo duomenis ir įsiminti vartotojo atliktus veiksmus bei nustatymus.

Naršydami dani.lt interneto puslapiuose jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Slapukus visada galima ištrinti iš savo kompiuterio arba išjungti jų priėmimą, tačiau tai padarius prarandami slapukų valdomi vartotojo puslapio nustatymai ir dalis interneto puslapio funkcionalumo gali neveikti. Slapukų pašalinimo instrukcijas galite rasti jūsų naudojamos interneto naršyklės pagalbos puslapyje (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari).

Kaip dani.lt naudoja slapukus

Dani.lt interneto puslapyje slapukai naudojami šiems tikslams:

  • Analizei. Dani.lt gali naudoti slapukus renkant informaciją apie savo interneto puslapių ar elektroninių paslaugų lankomumą bei naudotojų elgseną. Ši informacija padeda tobulinti dani.lt interneto puslapį ir paslaugas.
  • Asmeninių nustatymų saugojimui. Dani.lt interneto puslapis gali naudoti slapukus įsimenant vartotojų nustatymus tokius kaip kalbos nustatymai ar vartotojo buvimo vieta bei asmeninę informaciją, kuri jau buvo įvesta pildant elektronines formas. Sekantį kartą apsilankius svetainėje vartotojui bus pateikiami paskutiniai nustatymai bei nereikės antrą kartą įvedinėti duomenų elektroninėse formose.
  • Trečiųjų šalių slapukai. Lankantis dani.lt       interneto puslapyje gali būti naudojami trečiųjų šalių slapukai, kurie naudojami rinkti informaciją reklamai bei statistikai.

Forumai ir tinklaraščiai

Dani.lt interneto puslapiuose gali būti interaktyvių elementų tokių kaip forumai ir tinklaraščiai, kur vartotojai gali paskelbti savo informaciją. Svarbu suprati, kad bet kokia informacija publikuojama forumuose bei tinklaraščiuose tampa vieša. Dani.lt neprisiima atsakomybės už asmeninę informaciją, kurią vartotojai paskelbia savarankiškai, tačiau dani.lt gali peržiūrėti skelbiamus pranešimus, juos keisti ar pašalinti. Tai gali būti padaryta ir gavus trečiosios šalies kreipimąsi, kad paskelbta informacija pažeidžia jos interesus.

Informacijos pateikiamos interneto puslapiuose naudojimas

Visą informaciją t.y. bet kokius tekstus publikuojamus dani.lt interneto puslapyje ar vartotojų gaunamus elektroniniu paštu iš dani.lt galima naudoti tik nurodžius autorinių teisių valdytoją t.y. dani.lt nesvarbu kokia forma jie pateikiami (spausdinta, elektronine, žodžiu ar daugialypėje terpėje). Publikuojant ar cituojant dani.lt tekstus, jų negalima koreguoti ir taisyti.

Informacijos naudojimas nesilaikant šių taisyklių ar LR įstatymuose numatytų nuostatų gali užtraukti civilinę, administracinę ar net baudžiamąją atsakomybę.

Apribojimai susiję su kainomis, produktų pasiūlymais ir reklaminėmis akcijomis

Dani.lt teikia informaciją apie savo prekes ir jų kainas internetu, todėl ši informacija yra prieinama visame pasaulyje. Skelbiama informacija apima prekių aprašymus, jų kainas, reklamines akcijas, kurios ne visada galioja konkrečios šalies, regiono ar miesto teritorijoje. Norėdami gauti tikslią ir aktualią informaciją apie reklamines akcijas, galiojančias kainas ir prekių prieinamumą jūsų regione, kreipkitės į dani.lt